Servicii eCommerce
web design și facturare.

Dezvolta O Afacere Puternica In Mediul Online

Platforme eCommerce Performante Pentru Afacerea Ta Online

Servicii Web Design Premium

Agenția noastra va oferă urmatoarele servicii: pagini web de prezentare, realizare magazine online, rețele sociale, blog ,sistem de facturare, website educațional, design și nu numai.

Oferim tot sprijinul necesar și suntem în legatură strânsă cu clientul pentru a crea și implementa cele mai bune proiecte.

Accelereaza Vanzarile Cu Un Magazin Online Performant

Servicii SEO Si Integrare In Google Search Console

Marketing Online

Dezvoltăm platforme ecommerce eficiente cu o rata de crestere de 29% pe an. Magazine online care îi ghidează pe clienții dumneavoastră spre produse. Cu noi vinzi mai ușor!

Responsive Website

Website-uri de prezentare și platforme ecommerce SEO friendly, optimizate și adaptate pe orice tip de dispozitiv.Servicii Web Design Premium

Website Prezentare

Avem o varietate de teme consacrate, potrivite pentru o orice tip de afacere indiferent de domeni de activitate. Realizăm pagini web cu un design unic, tinând cont de toate cerințele clientului.

Web Design Magazine Online, Pagini De Prezentare

Web Design

Procesul nostru de dezvoltare web începe cu o consultare aprofundată. Pentru început, vă oferim șansa să ne spuneți totul despre afacerea dvs. și ce anume aveți nevoie de la un site web. Oricât de creative sau de îndrăznețe ar fi ideile dvs., ne face placere să le auzim și să ne angajăm în realizarea lor. Fiecare afacere este unică și, prin urmare, are nevoie de o soluție digitală unică.

Dezvoltare CMS

Lucrăm cu cea mai populară platformă CMS. Oferim soluții personalizate pentru a face cât mai ușoară administrarea conținutului web.

Magazine Online Pe Cea Mai Populara Platforma eCommerce Woocommerce

Administrare 

Implementare web cu panou de control WordPress pentru a face cât mai ușoară administrarea paginii.

Sisteme de plată securizate

Implementăm sisteme de plată securizate prin partenerul nostru, Banca Transilvania pentru a face plata cât mai ușoară si mai sigură pentru dvs. și clienții dvs.

Pune La Dispozitia Clientilor Tai Modalitati De Plata Multiple

Seo

Prin serviciul SEO vă sigurăm că site-ul dumneavoastra va fi în fața competitorilor, creasând traficul si vânzările care au un rol crucial in dezvoltarea afacerii.

Promovare Online

PPC este cel mai eficient mod de a atrage vizitatori pe site-ul dumneavoastră web. Optimizăm campanii publicitare pentru a genera clicuri utile la costuri reduse fără angajamente pe termen lung.

Design Grafic

Ne angajăm să oferim companiei dvs. o identitate vizuală puternică prin realizarea de design grafic de înaltă calitate. Procesul nostru de proiectare grafică este unul clar, simplu și util.

Magazine Online Si Pagini Web De Prezentare Cu Un Design Adaptat In Functie De Dispozitivul Folosit

Responsive Design

Designe-ul web responsive se referă la proiectarea paginilor web prin care conținutul web al site-ului dvs. se adapteaza la toate dispozitivele folosite în interacțiunea cu utilizatorul . Scopul este să asigure utilizatorului indiferent de rezoluția ecranului, dimensiunea ferestrei sau orientarea dispozitivului, că pagina web este adaptată perfect.

Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web care urmărește și raportează traficul site-ului  dvs. web. Prin acest serviciu veți avea posibilitate să analizați rapoartele de audiență și sa aduceți valoare afacerii dvs.

Social media

Social media este un loc incredibil de aglomerat. În calitate de proprietar de afaceri, provocarea constă în a vă evidenția afacerea în spațiul social media. Vă oferimi servicii de realizare de pagini si conținut social media.

Criptare SSL

Vă oferim certificatele SSL care protejează toate transferurile de date sensibile și private prin site-uri web și sisteme online. Certificatele SSL câștigă încredere clienților și stimulează vânzările prin creșterea conversiilor. 

Oferim Servicii De Mentenanta Si Backup Pentru Toate Serviciile Web

Mentenanță

Site-urile web necesită întreținere corespunzătoare pentru a putea fi instrumente viabile de afaceri. Cu pachetele noastre de întreținere și servicii complete vă asigurăm că site-ul dvs. rămâne pe deplin funcțional și optimizat.